Pagina's

vrijdag 3 augustus 2007

Dag 4, 5, 6 en 7 (vandaag)

Dag 4 - 31 juli
's Nachts weer braaf geweest. Gaan wandelen waar we zondag waren. Robine weer drijven! :) (Baasje zei dat ik op tante Cute lijk, want vandaag deed ik dat de hele dag met mijn staart tegen mijn buikje, als een echte. Stom dat mijn baasje zo slecht foto's kan trekken, nu kan ik niet stoefen tegenover mijn mama!)


Even kennisgemaakt met het water, wat niet mijn bedoeling was maar zoals het een echte stoere BC betreft, was ik er weer snel overheen. Mijn eerste poging om mijn draagzak naar de vaantjes te helpen, is mislukt maar ik geef de moed niet op!Dag 5 - 1 augustus
Omdat ik niet zo goed tegen de warmte kan, en baasje en Robine nog veel slechter 8) zijn we vandaag weeral water gaan opzoeken. Dat vind ik niet zo erg hoor. Robine is veel leuker als ze nat is, als ze dan uit het water komt en langs mij loopt, maakt ze me nat. Ik schud me dan zoals een echte, soms doet zij dat dan ook en dan zegt ze tegen mij zo 'woewoewoe'. Op wandeling moet ik van baasje nog veel rusten en ook echt slapen. Omdat ik pertinent weiger van in mijn draagzak te slapen, stopt baasje regelmatig om mij een tukje te laten doen. Dat ik dan niet in mijn vertrouwde bench ligt, maakt mij niets uit want mijn vriendinnetje waakt over mij!


's Avonds ben ik dan zooo moe. Ik kruip dan lekker dicht tegen baasje en probeer haar voortdurend in de gaten te houden, maar meestal kan ik mijn oogjes niet lang meer openhouden.


Dag 6 - 2 augustus
Vannacht alles behalve braaf geweest. De héle nacht gejankt zonder ophouden, dus niet alleen mijzelf maar ook baasje en Robine wakker gehouden. Wat zeiden ze daar ook alweer van die "brave pup"? :)
Baasje moest 's avonds naar de agility met Robine (en ik mocht niet meedoen, wacht maar tot ik groot ben!). Iets na de middag zijn we dan vertrokken om halverwege een paar uurtjes bij een plas water te stoppen. Ik was nu al iets "dapperder" bij het water zei baasje. Poeh, alsof ik niet altijd dapper ben, ik neem mijn taak gewoon serieus op, wat is dat nu.Partners in crime!


Baasje vond mij wel een clown. Ik heb nog niets interesse getoond in balletjes, tot Robines bal gisteren in het water rolde en vlakbij bleef drijven, die ging ik dan spontaan halen.

Op het einde van de wandeling nog even de smeerpoets uitgehangen, hihi. :)

Dan bij Inge even kennisgemaakt met de vogeltjes, konijnen en een witte poes die het leuk vond mijn staart te vangen. 's Avonds op de agility snel even 2 x door de tunnel mogen gaan, daarna als een voorbeeldige pup anderhalf uur lang geslapen in mijn bench op het plein!


Dag 7 - 3 augustus
Vannacht wel mooi doorgeslapen. Pas na zeven uren gejankt omdat ik een plasje moest doen en omdat baasje er zo moe uitzag en ik toch wel mijn goed hart wou tonen, ben ik dan braaf en stil nog wat gaan slapen. Omdat Robine nogal moe is en last heeft van de warmte vandaag geen wandeling, alleen straks nog wat gaan zwemmen vlakbij, jippie! Baasje wisselt af tussen binnen klussen en buiten luieren, spelen met mij en mn vriendinnetje en mij ondertussen vooral goed in de gaten houden.


Zondag zie ik mijn mams weer!

Geen opmerkingen: