Pagina's

zaterdag 14 april 2012

Update Nim

Vandaag, 14 april, wordt Nim al twee maanden. Het blijft een zalige pupsel, die al helemaal ingeburgerd is thuis, en daar ook al goed mee op weg is in haar uitgebreide roedel. ;-)
Ze weet al goed dat ze bij Bien moet zijn om te ravotten, maar ook met Elli kan ze wel een spelletje placeren - als dat mag van Robine tenminste. ;-) Met Kér begint het ook al wat voorzichtig, Jess negeert haar en bij Hasse, Hera en Shadow moet ze voorlopig nog niet te dicht komen maar dat komt nog wel. Trekspelletjes gebeuren zowel met Hasse als met Bien (die laatste kan ze al heel het huis door sleuren), of met mij, want het is echt een speeltjesfreak. Liefst het hele huis doorlopen, alle speeltjes bij elkaar zoeken en een voor een verzamelen op een mat of kussen om dan een beetje met allemaal te gaan spelen.En dan ligt ze daar zo heel parmantig te kijken.
De tuin weet ze al erg goed te vinden om plasjes te doen, en 's nachts slaapt ze een uurtje of zeven door voor ze er nodig uit moet, heerlijk! Ze gaat bijzonder graag op verkenning in de tuin en in huis, weet de kleinste plekjes te vinden om zich te verstoppen. Buitenshuis gaat voorlopig nog wat moeilijk, ze is geen druk verkeer gewoon en als je door mijn voordeur komt sta je meteen op een erg drukke straat. Eens de drukte voorbij loopt ze aan haar leibandje of ze nooit anders gedaan heeft, ze snuffelt graag (en markeert al, en met het pootje omhoog) en heeft heel wat af te kijken.


Loslopen gaat prima, ze reageert al fantastisch goed op haar naam en komt zo snel haar kleine pootjes haar kunnen dragen.

Wieieieieie!Apporteren lijkt er van nature in te zitten, het eerste speeltje dat ze vastnam, kwam ze fier tot bij mij dragen. :-)

Paradepaardje
Jippie!
Oops...
Lief, knap meisje.

1 opmerking:

Katrien zei

Leuke filmpjes. Meer van dat :-)