Pagina's

woensdag 2 juni 2010

III


Jaja, vandaag is het 3 jaar geleden dat ik op een ochtend telefoon kreeg om te zeggen dat mijn pup geboren was. En oh, al had ik "laatste keuze" waardoor ik pas toen de pups 5 weken waren, wist welk teefje voor mij was en ik me dus op geen van de pups probeerde vast te pinnen, was het vanaf dag 1 liefde op het eerste gezicht met pupje 7. En dat was nog steeds zo de dag dat ik te horen kregen dat pup 7 mìjn Hasse werd, en tot op de dag van vandaag groeit die liefde nog steeds!

Lieve moppie, veel vieren kunnen we vandaag niet, want door je blessure zit er nog geen wandeling in, zelfs geen kleintje, en dat zal waarschijnlijk de komende weken nog zo blijven. Straks krijg je wel een privé-massage bij Ellen, en dat kunnen er nu ook niet veel zeggen.
Maar meidje, we maken dat goed, beloofd. Zodra je genezen bent en we je beweging weer opgebouwd hebben zoals het hoort, krijg je een lange verjaardagswandeling, helemaal voor jou alleen! En vanavond mag je tegen je baas aan liggen snoezelen in de zetel, dat maakt jou ook al happy. :)

1 opmerking:

Carola zei

Hopelijk gaat het al wat beter met Hasse!

Groetjes en een poot van grote broer Ghyro.

Ps, laat je ook een berichtje op mijn site achter..