Pagina's

dinsdag 8 juli 2008

Positief nieuws

Bien is terug thuis en min of meer in orde!

Haar hart bleef veel te zwak, en gisterenmiddag gingen we terug naar de DA om een echo te nemen van het hart en een laatste redmiddel te proberen - haar hart bleef het immers niet lang meer trekken. De echo liet niets speciaal zien. Dus een injectie en hopen dat dat haar hart weer sterker zou maken. Een kwartier wachten, half uur wachten, geen resultaat. Uiteindelijk na een uur gaven we het op. Ze zou terug mee naar huis gaan, dat ik nog deftig afscheid kon nemen en dan stilletjes wachten tot ze de strijd opgaf.. Maar dat was natuurlijk buiten Robine Hood gerekend. 8) Zodra we haar van de behandeltafel getild hadden, legde ze zich neer, nam een speelhouding aan, en begon Hasse uit te dagen. Die ging daar natuurlijk gretig op in en zo hebben ze enkele minuten liggen spelen voor de DA en ik van verbazing en ongeloof weer konden spreken. Onmiddellijk weer haar hartslag gemeten: nog lang niet hoog genoeg, maar wel al tweemaal zo sterk als enkele minuten daarvoor!
Ik heb die b*tch gezworen dat ik, nadat ik haar doodgeknuffeld had, haar zou wurgen. Maar ach, dat zou ook maar zielig geweest zijn. ;)

Momenteel is haar hart nog niet helemaal wat het moet zijn, maar dat komt nog wel. (Of het mijne nu ooit nog helemaal in orde komt, is een andere vraag. 8/) Ze is nog erg schichtig en reageert niet helemaal normaal, maar dat is jammer genoeg wel "normaal" na elf uur lang van de ene in de andere epilepsieaanval gezeten te hebben. Tijd heelt alle wondes..

Bedankt voor de steun en de vele duimen, het heeft duidelijk geholpen!

2 opmerkingen:

Gentle Gyp zei

Hallo dames,

Sabine heeft me gisteren over Robin verteld. Had vorige woensdag nog genoten van het TV-kijken van Hasse. Ik weet wel dat Robin niet erg sterk is, maar dit was toch even schrikken. Robin is inderdaad een border, die de strijd niet zomaar opgeeft en zolang mogelijk bij jullie wilt blijven. Heb dit ook met Scott meegemaakt. Hoe ziek hij ook was na zijn zware operatie, je kon uit zijn blik aflezen dat hij nog niet klaar was en de strijd verder zette. Na z'n derde longontsteking zei de dierenarts dat enkel een border zo kon vechten. Ik hoop dat alles positief blijft evolueren en wens jullie het beste toe. Groetjes.

leentje zei

heykes,

ben blij te horen dat alles beter gaat. dat ze het maar rustig aan doet en er goed doorkomt.
niemand is klaar om robine te laten gaan, dat ze dat maar weet.
nog veel sterkte.

knufs
leen & jess